« naar woningoverzicht

Putstraat 128

Waalwijk

Nieuw

Eengezinswoning


€ 134.500,00 k.k.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen?
Casade biedt nu de Corporatie Starterslening aan. Iets voor u? Informeer naar onze
starterslening!

STARTERS OPGELET!
Een ideaal geschikte woning om te beginnen op de huizenmarkt. De woning is gunstig geprijsd, periodiek onderhouden door Casade, enkel de inrichting behoeft aandacht. Daardoor is deze woning perfect voor starters.

Nabij het centrum van Waalwijk gelegen tussenwoning, welke beschikt over een achtertuin op het zonnige westen, een berging en drie slaapkamers.

Indeling:
Hal met toegang tot de meterkast, de woonkamer en een berging onder de trap. Tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is aan de voor- en achterzijde voorzien van grote raampartijen.
Via de keuken lopen we door naar de keuken met een rechtblok met onder- en bovenkasten. Vanuit de keuken is er ook de toegang tot het toilet, de berging en de achtertuin.
De achtertuin is gelegen op het westen en onderhoudsvriendelijk. De berging ligt achter de keuken en het toilet en is inpandig te bereiken.

Via de eerder vernoemde trap lopen we door naar boven en bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, deze is gelegen aan de voorzijde van de woning met een douche en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte is circa 87 m²;
- Ruime woonkamer;
- Drie slaapkamers;
- Bouwjaar circa 1920;
- Er is een recent bouwkundig keuringsrapport van deze woning beschikbaar;
- Casade werkt met een projectnotaris. De woning wordt gepasseerd bij Notariskantoor van Lintel te Waalwijk;
- Aanvaarding in overleg.

In samenwerking met een woningbouwvereniging in Waalwijk worden huurwoningen in Waalwijk te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging verkocht. Let op: de woning staat al leeg en is dus op korte termijn te aanvaarden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse?
In opdracht van Casade wordt de verkoop van de woning verzorgd door Staete Makelaars. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Staete, Grotestraat 365 in Waalwijk, tel. (0416) 344 944.

Extra voordelen en garanties
Informeer naar onze extra voordelen en garanties wanneer u een woning koopt bij Casade! Casade streeft ernaar voor klanten zo laag mogelijke lasten te realiseren. 

 

  • Vraagprijs € 134.500,00 k.k.
  • Adres Putstraat 128
  • Type woning Eengezinswoning ()
  • Bouwjaar 1920
  • Woonoppervlakte ca.87 m2 m2
  • Perceeloppervlakte ca.122 m2 m2
  • Inhoud ca. 275 m3 m3

 Energielabel F

• Er is een recent bouwkundig keuringsrapport van deze woning beschikbaar;
• Voor de eigendomsoverdracht van deze woning heeft Casade een projectnotaris aangesteld;
• Wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan de makelaar kenbaar maakt;
• Bij deze woning is het mogelijk extra financiering te verkrijgen door middel van een starterslening, vraag naar de voorwaarden bij de makelaar;
• In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
• De woning is op korte termijn beschikbaar;

« naar woningoverzicht