« naar woningoverzicht

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen?
Casade biedt nu de Corporatie Starterslening aan. Iets voor u?
Informeer naar onze starterslening!

Rustig gelegen, ruime hoekwoning aan de westelijke rand van Kaatsheuvel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, een ruime bergzolder en een vrije achtertuin op het westen.

De ligging is goed, ruim uitzicht aan de voorkant, parkeerruimte nabij, een vrije achtertuin op het westen en een kinderspeeltuintje in de ruim opgezette Jan van Eyckstraat. De woning zelf is een keurige ruime woning met drie behoorlijke slaapkamers.

Indeling

Begane grond

De ruime hal heeft een meterkast met 3 groepen en een aardlekschakelaar. De toiletruimte is ruim, eenvoudig maar netjes betegeld en voorzien van een fonteintje. Onder de trap een trapkast met een luik naar de kruipruimte onder de woning.

De doorzon woonkamer van 26 m² is mooi van afmeting maar als deze samengevoegd zou worden met de keuken van 7 m² ontstaat er helemaal een prettige leefruimte van maar liefst 33 m². De woonkamer is voorzien van een betonvloer en de keuken van een tegelvloer.

Eerste verdieping

De 1e verdieping heeft een betonvloer en op de overloop komen twee grote en een iets kleinere slaapkamer uit. De ruime douche is keurig betegeld, voorzien van een wastafel en douchehoek, zodat die misschien meteen kan voldoen voor de nieuwe eigenaar.

Tweede verdieping

Ook de 2e verdiepingsvloer is van beton en de grote zolder is met een vlizo trap bereikbaar.

De nokhoogte is ca. 2,40 m en dat zorgt ervoor dat er een prima te benutten ruimte is ontstaan waar met gemak een 4e slaapkamer gemaakt zou kunnen worden, mits er ook een vaste trap komt. De CV-combiketel is haast nieuw en van juli 2016.


Tuin
De achtertuin ligt op het westen is tot aan de berging bijna 7,5 meter diep. De berging zelf is halfsteens en heeft een afmeting van 2,30 x 4,30 m. Een poort in de tuinafscheiding aan de zijkant, geeft toegang tot het ernaast gelegen pad naar de straat. Het is ook mogelijk om de poort in de achtertuin naast de berging te plaatsen.

Mede door zijn hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, de binnenruimte en de mooie ligging, zal dit voor menigeen een aangename woning kunnen zijn, temeer daar de hypotheekrente op een bijzonder laag niveau staat zodat de maandlast bijzonder aantrekkelijk zal zijn.

Interesse

In opdracht van Casade wordt de verkoop van de woning verzorgd door Knepflé & Van der Mee Makelaars en Taxateurs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Knepflé & Van der Mee, Stationsstraat 110 in Waalwijk, tel. (0416) 34 37 11.

Extra voordelen en garanties

Informeer naar onze extra voordelen en garanties wanneer u een woning koopt bij Casade! Casade streeft ernaar voor klanten zo laag mogelijke lasten te realiseren.

 • Vraagprijs € 152.000,- k.k.
 • Adres Jan van Eyckstraat 2
 • Type woning Eengezinswoning (Hoekwoning)
 • Bouwjaar ca. 1972
 • Woonoppervlakte ca. 84 m2
 • Perceeloppervlakte ca. 190 m2
 • Inhoud ca. 345 m3
 • Tuin op het westen

 • Er is een recent bouwkundig keuringsrapport van deze woning beschikbaar;
 • Voor de eigendomsoverdracht van deze woning heeft Casade een projectnotaris aangesteld;
 • Wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan de makelaar kenbaar maakt;
 • Deze woning heeft energielabel E;
 • Bij deze woning is het mogelijk extra financiering te verkrijgen door middel van een starterslening, vraag naar de voorwaarden bij de makelaar;
 • In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom; 
 • De woning is op korte termijn beschikbaar;

 

« naar woningoverzicht